Menu

Beddinghouse Sheer Stripe set van 2 washandjes - Anthraciet

Betaalmethoden
De Sheer Stripe set van 2 washandjes van Beddinghouse is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2. Het washandje is een combinatie van velours en melange badstof. Hierdoor voelt het washandje super zacht aan en neemt heel goed vocht op. Het washandje heeft een luxe boordafwerking en heeft een praktisch lusje. Dit washandje is in de kleur anthraciet en heeft een design met strepen. Met hun eigentijdse design en kleur geven ze je badkamer een unieke uitstraling. Kortom met Beddinghouse Sheer Stripe haal je hotelkwaliteit in huis. Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Het washandje kan gewassen worden met gelijke kleuren tot 60 graden en is geschikt voor de wasdroger.
Wastips:
Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden. Door de hoogwaardige kwaliteit blijft dit overtrek ook na het wassen mooi van vorm en kleur.

Levertijd:
1-2 werkdagen

Beddinghouse Sheer Stripe set van 2 washandjes - Anthraciet
Kleurgroep Antraciet
Kleur Antraciet
Dessin Streep
Materiaal Badstof, Katoen
Afmeting / Maat 16x22
Sfeer Casual, Jong
Kleur Antraciet
Supplier beddinghouse
Kleur Antraciet
EAN Code 8719931104115
Levertijd 1-2 werkdagen
onze-merken Beddinghouse
Wastips Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden. Door de hoogwaardige kwaliteit blijft dit overtrek ook na het wassen mooi van vorm en kleur.
Prijs € 7,95

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal