Menu

Dekbedovertrek met dierenprint

Wilt u een dieren dekbedovertrek kopen? Bij Hetlinnenhuis.nl hebben we een ruim aanbod aan dekbedovertrekken met dieren. Hetlinnenhuis.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedlinnen en wij kunnen u garanderen dat alle producten met grote zorg zijn uitgezocht. Wij hebben een breed assortiment aan dieren dekbedovertrekken.

10 product(en)

10 product(en)

Dekbedovertrekken met leuke dierenprint

 

Op onze website heeft u keuze uit verschillende merken die dieren dekbedovertrekken in hun assortiment hebben opgenomen. Onderstaande merken hebben dieren dekbedovertrekken in hun assortiment:

 

-       Ariadne at Home

-       Beddinghouse

-       Beddinghouse kids

-       Covers en Co

-       Cozz

-       Essenza

-       Marjolein Bastin

-       Room Seven

-       Vanezza

-       Venice

 

Al deze bovenstaande merken hebben dieren elementen verwerkt in hun dekbedovertrekken. Ieder met een eigen unieke stijl en zo is er voor iedereen een geschikt dekbedovertrek die past bij ieders persoonlijke voorkeur. In de verschillende dieren dekbedovertrekken zijn o.a. de volgende dieren verwerkt:

-       Vogels

-       Vlinders

-       Rendier

-       Kat

-       Paarden

-       Vos

 

Ook dierenprints dekbedovertrekken zijn in het ruime assortiment opgenomen. Dierenprints zijn eigenlijk nooit helemaal uit het modebeeld verdwenen en dit ziet u ook terug in de wereld van het beddengoed. Zo hebt u bijvoorbeeld keuze uit een zebra- of tijgerprint dekbedovertrek.

 

Dieren dekbedovertrekken zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen een aanwinst in de slaapkamer. Heeft u kinderen die gek zijn op dieren? Dan kunt u een kijkje nemen bij het merk Beddinghouse kids. Zij hebben een ruim assortiment uit dieren kinderdekbedovertrekken.

 

Voor volwassen is er ook een ruim aanbod aan dierendekbedovertrekken in onze webwinkel. Bent u op zoek naar een rustig dieren dekbedovertrek? Dan kunt u kiezen voor het merk Marjolein Bastin. Bent u juist opzoek naar een dieren dekbedovertrek met een vleugje humor? Dan bent u bij het merk covers en co aan het juiste adres.

 

Wilt u wakker worden onder een mooi dieren dekbedovertrek? Neem dan snel een kijkje op hetlinnenhuis.nl en laat u verassen door het aanbod. Bestel nu!