Menu
-14%Verkoop
Kardol & verstraten Celeste dekbedovertrek Goud

Kardol & verstraten Celeste dekbedovertrek Goud

Kardol & verstraten Celeste dekbedovertrek Goud


Het dekbedovertrek Celeste van Kardol & Verstraten heeft een gelaagd dessin van een modieus motiefje met een licht driedimensionaal effect. Hier door heen zachte, soms verlopende, kleurbanen zijn geweven. Hierdoor ontstaat er een spannend spel van motieven afgewisseld met heldere kleurlijnen en zachte nuances. Celeste dekbedovertrek is een dessin wat goed past in een klassieke of modern hedendaags interieur. De mooie zachte goud- en grijstinten zijn chique en helemaal volgens de laatste trends!  Het dekbedovertrek heeft een chique glans en voelt heerlijk glad en zacht aan. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor de kleurtonen nog meer diepte hebben. Celeste is voorzien van een effen zacht zeeblauwe achterzijde. 


Materiaal: 
- Zeer zacht 100% katoensatijn.


 


- Het overtrek Celeste heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek.
- De totale lengte van het overtrek is 260cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan, en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. 

Wastips:
Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Levertijd:
1-2 werkdagen

Kardol & verstraten Celeste dekbedovertrek Goud
Kleurgroep Beige/Bruin
Kleur Goud
Dessin Afbeelding, Streep
Materiaal Katoen/Satijn
Afmeting / Maat Lengtemaat 260 cm
Sfeer Chique, Luxe
Kleur Bruin
Supplier beddinghouse
Kleur Goud
Levertijd 1-2 werkdagen
onze-merken Kardol & Verstraten
Maat 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220, 260x200/220
Wastips Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.
Prijs € 69,95

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal