Menu

Kardol & verstraten Harmonies dekbedovertrek Blauw

Kardol & verstraten Harmonies dekbedovertrek Blauw


Dekbedovertrek Harmonies uit de collectie van Kardol & Verstraten is opgebouwd uit hele kleine diamantvormen, waarbij elke vorm net een andere structuur en toon heeft. Het straalt zachtheid uit door een grove geweven tweed. Dit patroon verloopt langzaam in kleurtoon en diepte. De inspiratie voor dit prachtige dekovertrek komt uit de mode en uit de kunst. Door de klassieke stijl, maar toch enigszins stoere uitvoering past dit dekbedovertrek in een klassieke, landelijke maar ook in de moderne slaapkamer. 
Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin.


Materiaal: 
- Zeer zacht 100% katoen/satijn. 


- Het overtrek Harmonies blauw heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek.
- De totale lengte van het overtrek is 260cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan, en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. 
Bij het lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrek wordt standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. 

Wastips:
Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Levertijd:
1-2 werkdagen

Kardol & verstraten Harmonies dekbedovertrek Blauw
Kleurgroep Blauw
Kleur Blauw
Dessin Afbeelding
Materiaal Katoen/Satijn
Afmeting / Maat Lengtemaat 260 cm
Sfeer Chique, Luxe
Kleur Blauw
Supplier beddinghouse
Kleur Blauw
Levertijd 1-2 werkdagen
onze-merken Kardol & Verstraten
Maat 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220, 260x200/220
Wastips Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.
Prijs € 79,95

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal