Menu

Kardol & verstraten Joyeux dekbedovertrek Multi

Kardol & verstraten Joyeux dekbedovertrek Multi


Het dekbedovertrek Joyeux van Kardol & Verstraten is en dessin met een monumentaal karakter, volgens de laatste trends gespot op de meubelbeurs in Milaan. Dit dessin heeft een aantal mooie, bijzondere kleurvlakken die zacht verlopen van toon. Zie bijvoorbeeld diep purper naar helder rood-rose. Of van terra naar helder rood. Deze vlakken krijgen een verfijning door de speelsheid van kleine blokjes en triangels die eroverheen gestrooid zijn, in een ander verloop. Hierdoor ontstaat er als het ware een jaquard-effect. Het dessin Joyeux past in zowel een klassiek als licht, modern interieur. De mooie diepe kleurtonen vormen een echte eye-catcher in de slaapkamer. Het dekbedovertrek Joyeux heeft een chique glans en voelt heerlijk glad en zacht aan. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor de kleurtonen nog meer diepte hebben. Joyeux is voorzien van een effen zachtroze achterzijde.

Materiaal: 
- Zeer zacht 100% katoen/satijn. 


- Het overtrek Joyeux Multiheeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek.
- De totale lengte van het overtrek is 260cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan, en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. 

Wastips:
Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Levertijd:
1-2 werkdagen

Kardol & verstraten Joyeux dekbedovertrek Multi
Kleurgroep Multi
Kleur Multi
Dessin Blok
Materiaal Katoen/Satijn
Afmeting / Maat Lengtemaat 260 cm
Sfeer Chique, Luxe
Kleur Multi
Supplier beddinghouse
Kleur Multi
Levertijd 1-2 werkdagen
onze-merken Kardol
Maat 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220, 260x200/220
Wastips Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.
Prijs € 79,95

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal