Menu

Kardol & verstraten Privileged dekbedovertrek Blauw Grijs

Kardol & verstraten Privileged dekbedovertrek Blauw Grijs


Het prachtige dekbedovertrek Privilege van Kardol & Verstraten heeft grote monumentale vlakverdeling met daaroverheen een verfijnde abstracte structuur van een dierenprint. De inspiratie komt van deze prints komt uit de fashion en hedendaagse architectuur zoals wall structures. Doordat er zachte kleuren zijn gebruikt straalt dit dekbedovertrek rust uit maar heeft ook een verfijnde details. Hierdoor past overtrek Privilege perfect in een moderne slaapkamer. De achterzijde van het overtrek en kussensloop hebben een effen zachtblauwe kleur. In gebruikte print zijn de kleuren lichtblauw, zandgrijs, donkergrijs en diepblauw terug te zien. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde een ander dessin.


Materiaal:


- Zeer zacht 100% katoen/satijn. 


- Het overtrek Privileged  Blauw Grijs  heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek.
- De totale lengte van het overtrek is 260cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan, en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. 
Bij het lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrek wordt standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. 

Wastips:
Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Levertijd:
1-2 werkdagen

Kardol & verstraten Privileged dekbedovertrek Blauw Grijs
Kleurgroep Blauw
Kleur Blauw
Dessin Blok
Materiaal Katoen/Satijn
Afmeting / Maat Lengtemaat 260 cm
Sfeer Casual, Luxe
Kleur Blauw
Supplier beddinghouse
Kleur Blauw Grijs
Levertijd 1-2 werkdagen
onze-merken Kardol
Maat 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220, 260x200/220
Wastips Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.
Prijs € 79,95

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal