Menu

Libeco Home Polylin tafellaken gewassen

Selecteer gewenste productoptie(s):

* Vereiste velden

€ 81,50
Betaalmethoden
Polylin tafellaken Libeco Home

Polylin "gewassen"tafellinnen combineert een hoog gebruiksgemak met zachte kleuren en een jonge uitstraling. Strijken is bijna overbodig door de combinatie van linnen met polyester en een ‘easy care’ finish. Dit linnen staat mooi op zichzelf maar kan ook gebruikt worden voor een uitgebreid gedekte tafel.


Polylin tafellinnen is uitermate geschikt voor 'de tafel van elke dag , voor diverse gelegenheden en voor veelvuldig gebruik.

Materiaal:
- 60% linnen, 40% polyester
- gewassen afwerking
- 220 gr/m²

 

Afwerking met hotelzoom.

 
Wastips:
Vouw uw linnen producten open voor het wassen. Zorg ervoor dat uw machine niet overladen is. Maximum op 60°C wassen. Gebruik een milde zeepsoort. Vermijd chloorhoudende bleekmiddelen. Hang linnen indien mogelijk te drogen aan de waslijn, dat is beter voor

Ook in vierkant tafellaken leverbaar. Maten: 175x175 en 210x210 cm. Tevens verkrijgbaar bijpassende loper en servetten. Zoekt u een tafellaken in een afwijkende maat? Neem gerust contact met ons op voor een offerte.
Kleur Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart
Kleur Beige, Blauw, Pastel, Wit, Zwart
Afmeting / Maat 160x250, 160x300, 160x350, rond 178, rond 228
Materiaal Linnen, Polyester
Sfeer Chique, Landelijk, Luxe
Dessin Effen
onze-merken Libeco
Wastips Vouw uw linnen producten open voor het wassen. Zorg ervoor dat uw machine niet overladen is. Maximum op 60°C wassen. Gebruik een milde zeepsoort. Vermijd chloorhoudende bleekmiddelen. Hang linnen indien mogelijk te drogen aan de waslijn, dat is beter voor
Levertijd 7 dagen
Prijs € 81,50

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal