Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Egeria Handdoeken

Egeria Handdoeken

EGERIA producten staan bekend om modieuze hoge kwaliteit badstof handdoeken, badjassen en een uitgebreide collectie.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Egeria handdoeken Manhattan

Deze handdoeken zijn echte klassiekers. De rand van de handdoek is versierd met een visgraat rand. Dit is een rand met geborduurde strepen. Ze zijn leverbaar in drie maten: 50x100, 75x200 en 100x150. Bekijk dus goed als je deze handdoeken aan wilt schaffen wat je er mee wilt gaan doen en wat je natuurlijk fijner vindt. Het is natuurlijk belangrijk dat een Egeria handdoek mooi bij je badkamer staat. Deze handdoek is daarom ook in vele kleuren verkrijgbaar. Er staat een afbeelding bij de handdoeken zodat je kunt zien welke kleuren er zijn, en welke het mooiste bij jouw badkamer staat. Naast handdoeken zijn er ook nog Manhattan washandjes, gastendoekjes en docuhelakens beschikbaar. De Manhattan serie is gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen en weegt 550 gr/m2. Het bad textiel kan gewassen worden op 60 graden in de wasmachine.

Egeria handdoeken Diamant

handdoeken en badlakens zijn mooi afgewerkt met stiksels en krijgen hierdoor een elegante uitstraling. Ze zijn leverbaar in twee maten: 50x100 en 70x140. Het materiaal van de Diamant is iets lichter. De handdoek wordt dus minder zwaar als het nat is. Het gewicht van de Egeria Diamant is 450 gr/m2. Deze Egeria handdoeken zijn verkrijgbaar in vele unieke kleuren. Bekijk de afbeelding bij de Egeria Diamant handdoeken om te zien welke kleuren verkrijgbaar zijn.

Egeria handdoeken Madison

De effen Madison handdoeken zijn exclusieve uni handdoeken van fijn gekamd katoen. De handdoeken gaan lang mee en zijn wederom verkrijgbaar in vele mooie kleuren en in twee maten: 70x140 en 50x100. Ook kan je in dezelfde kleur gastendoekjes en washandjes verkrijgen. Zoals bijna elke handdoek kun je Madison ook op 60 graden wassen in je wasmachine.

Egeria handdoeken Prestige

De Prestige handdoeken zijn gemaakt van 100% Amerikaans Supima katoen en zorgt voor een hogere kleur helderheid en absorptievermogen. De vezels van dit katoen zijn 35% langer waardoor de stof zachter is en meer glanst. Textiel van Amerikaans Supima katoen gaat dus langer mee dan normaal katoen. De Prestige handdoeken zijn leverbaar in de maten 50x100 en 75x160, en in vele kleuren.