Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Badmatten & WC matten

Badmatten zijn lekker warm aan de voeten na een heerlijk douche of bad. Leverbaar in diverse kleuren en maten. Onder andere de merken Dommelin, Egeria en Cawö.

 

hetlinnenhuis.nl is dé webshop voor badmatten

Heeft u net een nieuwe badkamer en is de badkamer nog kaal? Of bent u het zat om iedere keer op de koude tegels te lopen? Dan is wellicht een badmat geschikt voor u! Badmatten zijn lekker warm aan de voeten na een heerlijk douche of bad. 
Wij van hetlinnenhuis.nl hebben een breed aanbod aan badmatten. Zo kunt u verschillende afmetingen, kleuren, vormen en materiaal kiezen. De prijzen variëren tussen de € 18,00 tot € 245,00. Door het brede assortiment badmatten hebben wij voor ieder wat wils. U kunt denken aan een standaard badmat of juist aan een exclusieve badmat. Wij verkopen badmatten van de merken Aquanova en Abyss & Habidecor. Een mooie collectie met goede kwaliteit producten.  De badmatten van het merk Abyss & Habidecor lijken wel een schilderij. Met mooie verschillende kleuren fleurt u uw badkamer op. Daarnaast kunt u deze mooie badmatten combineren met onze handdoeken. Zo creëert u een verzorgde badkamer, met meer warmte!

 

hetlinnenhuis.nl: Keuze uit Badmatten & WC Matten

Wij willen de keuze voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Via onze website kunt u precies uw eisen aangeven. De selectie wordt hierdoor verfijnd. U heeft een aantal keuzes die u kunt maken, waaronder de prijs. Geef aan in welke prijscategorie u een product zoekt. Daarnaast kunt u ingeven welke kleur badmat u zoekt. Bent u iemand die van natuurlijke kleur houdt? Of vindt u het juist belangrijk om wat kleur aan te brengen in de badkamer? Wij van hetlinnenhuis.nl hebben alle kleuren badmatten in ons assortiment. Naast de prijs en de kleur van de badmatten, kunt u kiezen uit diverse sferen, designs en afmetingen. 

 

Bestel uw Badmat of Wc mat

Heeft u een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment aan badmatten? Het enige wat u dan nog moet doen, is de badmat bestellen. Het maakt niet uit of u vaste of eenmalige klant bent. Het bestellen houden wij zo eenvoudig mogelijk! Eenmaal het product bestelt, sturen wij het direct naar u toe. Verzending geschiedt in de meeste gevallen binnen 8 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Voor transport binnen en buiten Nederland brengen wij kosten in rekening. De verzendkosten voor binnen Nederland bedragen € 4,95 bij een bestelbedrag onder € 49,96. Boven dit bedrag wordt het product gratis naar u toe verzonden!