Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Topper Moltons

Bent u opzoek naar een molton topper? Zoek dan niet verder. hetlinnenhuis.nl verkoopt verschillende moltons voor toppers. De Topper Molton is geschikt voor matrassen tot 7cm. Bij hogere toppermatrassen adviseren we een hoeslaken met standaard hoogte.

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een molton topper is geschikt voor topper matrassen. Een molton topper dient als matrasbeschermer. Het zorgt ervoor dat het lichaamsvocht die u tijdens uw slaap verliest word opgevangen. Bij hetlinnenhuis.nl verkopen we topper moltons die geschikt zijn voor matrassen tot 7 cm hoog. Bij hogere toppermatrassen adviseren we een molton met een standaard hoogte. Een topper molton gaat over de toppermatras heen en daaroverheen kunt u een topper hoeslaken doen. Wilt u liever uw matras èn uw topper matras in een geheel opmaken, kiest u dan voor een molton met een hoekhoogte van 40 cm.

 

Wij bij hetlinnenhuis.nl hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken alleen samen met de volgende topmerken die deze kwaliteit waarborgen.

-       Beddinghouse

-       Dommelin

-       Rivièra Maison

-       SmartSleeve

 

Verschillende soorten Molton toppers

Voor ieders persoonlijke wensen is er een passende topper molton te vinden. Zo biedt het merk SmartSleeve verschillende topper moltons voor verschillende slaapproblemen. Zij hebben de volgende topper moltons in hun assortiment:

-       SmartSleeve Sleep Ventilated Matrashoes

-       SmartSleeve Sleep Water Proof Matrashoes

-       SmartSleeve Sleep Allergen Protected Matrashoes

-       SmartSleeve Sleep Thermo Regulated Matrashoes

-       SmartSleeve Sleep Mosquito Protected Matrashoes

-       SmartSleeve Sleep Relaxed Matrashoes

 

Voor ieder huishouden is een goede topper molton een aanwinst. Door de topper molton creëer je een scheiding tussen het matras en de persoon die erop ligt. Door die scheiding kan het matras beschermd worden tegen vocht, vloeistoffen, vuil, stof, mijt en slijtage. Een groot voordeel is hierbij ook dat je een topper molton gemakkelijk kunt wassen.

 

Bij hetlinnenhuis.nl heeft u als voordeel dat u kunt kiezen tussen vele verschillende maten. Hebt u echter te maken met een afwijkende matrasmaat dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk dat elke klant een perfect passende topper molton vind. hetlinnenhuis.nl zal er alles aan doen om voor uw afwijkende matrasmaat een geschikte matrasbeschermer te vinden.

 

Goed bedtextiel is onmisbaar in ieder huishouden. Door te investeren in een goede kwaliteit topper hoeslaken heeft u langdurig profijt van uw hoeslaken. Door het kopen van een topper molton bent u in staat uw matras in goede conditie te houden. Zoek in onze webwinkel eenvoudig en snel de molton topper die bij u past!