Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Betaalmogelijkheden

Informatie over iDEAL betaling

 iDEAL is een betaalstandaard voor betalen op internet, ondersteund door vele banken in Nederland. Via deze betaalmethode kunt u direct betalen op een snelle en veilige manier. U klikt op de knop van iDEAL, daarna kunt u op de bank van uw keuze klikken. U wordt daarna ingelogd bij de bank van uw keuze. U betaalt dan via de methode van het vertrouwde internet bankieren, zoals u altijd al gewend bent van de bank waarbij u bankiert. Ook bij deze wijze van betalen ontvangt u een bevestiging van uw betaling van uw bank, via uw beeldscherm. Voor deelnemende banken, zie onderstaand overzicht.
 

Buitenlandse bankbetalingen

Voor onze buitenlandse klanten, bieden wij de mogelijkheid om via Giropay, SOFORT banking en Mrcash een bestelling te plaatsen en te betalen.

Creditcard

U kunt ook met uw MasterCard, Maestro en VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Onze creditcard betalingen worden afgehandeld door MultiSafepay, onze payment service provider. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening. Dit geldt voor alle creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard, Maestro als VISA.

 U betaalt vooraf via handmatige overboeking

Via een handmatige overboeking betaalt u later dan u uw bestelling heeft geplaatst, maar voordat u uw bestelling ontvangt. U betaalt binnen 7 werkdagen.
Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.
Het totale bedrag kunt u overmaken op ons bankrekeningnummer : IBAN: BE55 1030 5197 9944.
Onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en uw bestelnummer.