Menu
Tafellakens

Tafellakens

Wilt u graag goedkoop een tafelkleed online kopen? Bij Hetlinnenhuis.nl hebben we een enorm aanbod aan leuke tafelkleden. In iedere prijsklasse is er wel een geschikt item te vinden wat voldoet aan uw voorkeuren en wensen. U vindt bij ons dan ook tafelkleedjes of tafellakens in vele verschillende kleuren, patronen en maten en u kunt zelfs indien gewenst een tafelkleed op maat bestellen. Daarnaast hebben wij rechthoekige, vierkante en ronde tafelkleden in ons assortiment zodat er voor iedere tafel en voor ieder gebruik een geschikt tafelkleed te vinden is.

 

Tafellakens voor een scherpe prijs!

Gebruik een mooie tafellaken als decoratie voor uw eettafel. Of bescherm uw tafel tegen vlekken met een simpel tafellaken. Voor ieder zijn wensen hebben wij een geschikt tafellaken.

Door onze jarenlange ervaring en ons oog voor kwaliteit kunt u er vanuit gaan dat alle tafellakens op deze pagina van top kwaliteit zijn! Wij hebben tafellakens van merken als Bamar, Cinderella, Pichler en Libeco  voor scherpe prijzen!

Bestel nu het tafellaken dat bij u past! Bij besteding van € 49,96 of meer zijn de verzendkosten gratis!

1 - 15 van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 15 van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Mooi tafelkleed van kwaliteit

Een leuk tafelkleed of tafellaken is tegenwoordig niet meer weg te denken in een interieur. Bij Hetlinnenhuis.nl weten wij maar als te goed hoe een tafelkleed kan bijdragen aan het interieur. Een tafelkleed of tafellaken is eigenlijk hetzelfde. Vroeger werd bij het tafeldekken altijd een “laken” gepakt om de tafel te beschermen vandaar dat naast de term tafelkleden de benaming tafellakens is ontstaan. De voornaamste reden is dan ook nog dat een tafellaken wordt gebruikt voor het dekken van de tafel. Hierbij worden ook nog regelmatig tafellopers en mooie servetten voor gebruikt voor het aankleden van de tafel. In restaurants ziet u dan ook vaak dat door middel van het dekken van de tafel er echt sfeer wordt meegegeven aan het etentje. Je kunt met een tafelkleed dan ook iedere sfeer meegeven die je maar wilt. Wanneer je graag een chique uitstraling wilt creëren kunt u ervoor kiezen om een linnentafellaken met mooi ingeweven motief te gebruiken. Wanneer je liever een warme vlotte uitstraling wilt meegeven aan de omgeving kunt u ervoor kiezen om een tafellaken te gebruiken met een vrolijke print en eventueel nog in vrolijke en feestelijke tinten.

 

Tegenwoordig worden tafellakens niet alleen maar gebruikt voor het beschermen van de uw tafel tegen waterkringen, etensresten of vervelende wijnvlekken. Het wordt natuurlijk nog wel voornamelijk gebruikt voor het dekken van de tafel, maar het is tegenwoordig ook een trend om een tafelkleedje als aanvulling van het interieur te gebruiken. Hiervoor kunne natuurlijk ook mooie chique tafellopers voor worden gebruikt die niet de gehele tafel bedekken. Daarnaast is een tafellaken uitermate geschikt voor het snel afruimen na een maaltijd. Wanneer het tafelkleed er smoezelig uit begint te zien of gewoonweg vies is geworden, kan hij ook eenvoudig gewassen worden zodat hij er weer als nieuw uitziet.

 

Verschillende materialen voor tafellakens

Hetlinnenhuis.nl staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit van tafelkleden. Onze tafellakens worden dan ook vooral op kwaliteit uitgekozen en voornamelijk op de merken die deze zelfde visie voor ogen hebben. Een goedkoop tafelkleed kan leuk zijn voor even, echter zullen luxe tafelkleden langer in het interieur blijven waardoor onze tafellakens in verhouding niet meer zo duur zijn. Hetlinnenhuis.nl staat dan ook bekend om haar  goede prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer u de kwaliteit van een tafellaken ook erg belangrijk vindt, heeft u bij ons nog een ruime keuze uit het soort materiaal waaruit het tafelkleed is gemaakt.

 

Een linnen tafelkleed is dan ook gemaakt van een stof met natuurlijke vezels. Het proces van het maken van een linnen tafelkleed duurt dan ook langer dan bij een katoenen tafelkleed. Echter zal de glans die het tafel kleed zal bevatten ook na vele wasbeurten nog steeds aanwezig zijn naast het feit dat linnen tafelkleedje van sterk materiaal zal zijn! Daarnaast is het kreukelbestendig. Wanneer u kiest voor een polyester zal u zich in de categorie goedkopere tafellakens bevinden. Echter heeft polyester ook een goede prijs/kwaliteit verhouding en zal u te maken hebben met een gladde en dunne stof die erg zacht aanvoelt. Daarnaast droogt zo’n mooi tafelkleed erg snel. Daarnaast bieden wij ook katoenen tafelkleden online aan. Katoen is een van de bekendste materialen die wordt gebruikt in de textiel industrie en is dan ook erg in trek. Katoen bestaat ook uit plantaardige vezels en is erg sterk opgebouwd.

 

Wanneer u vragen heeft over een van onze tafellakens of wanneer u graag advies wilt over welke keuze u het beste kunt maken in uw situatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!