Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Theedoeken

Een gezellige keuken wordt nog gezelliger met mooie theedoeken en uiteraard theedoeken van hoogwaardige kwaliteit.

Hetlinnenhuis.nl heeft die hoogwaardige kwaliteit in huis. Een theedoek in prachtige motieven, met leuke thema's van bekende merken zoals DDDDD theedoeken (De Doek Die Direct Droogt) en andere bekende merken. Theedoeken die uitstekend drogen, een lust voor het oog en prima wasbaar zijn. Deze doeken zijn bij hetlinnenhuis.nl verkrijgbaar. Voor elke beurs verkopen wij prachtige theedoeken. Daarnaast zijn er ook bijpassende keukendoeken te verkrijgen.

Kom binnen in onze hippe theedoeken hoek!!

Producten 1-15 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De theedoek is nog steeds een linnengoed die in het dagelijkse leven regelmatig wordt gebruikt. Theedoeken worden voornamelijk gebruikt bij het afdrogen van de vaat. Doordat tijdens het afdrogen de theedoek steeds vochtiger wordt, is het van belang dat eerst het glaswerk wordt afgedroogd om het glaswerk glanzend te houden en zodat er geen vlekken achterblijven. Om uw vaat schoon te houden, is het noodzaak om uw theedoek regelmatig te wassen en om optimaal gebruik te kunnen maken van uw theekdoek, is het van belang dat de theedoek na het wassen wordt gestreken. Hierdoor zal het vocht/water beter opgenomen worden. 

Bij Hetlinnenhuis.nl heeft u de mogelijkheid om goedkope theedoeken online te kopen of juist een mooie design theedoek te bestellen. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment. Echter hebben wij een uitgebreid assortiment aan keukentextiel waardoor u nog vele mogelijkheden hebt voor het aanschaffen van uw keukentextiel. Hierbij kunt u denken aan bijpassende keukenhanddoeken, keukenschorten of diverse keukentextielbenodigdheden zoals placemats.