Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Tafellopers

Bent u op zoek naar een mooie tafelloper die u online kunt aanschaffen? Dan bent u bij hetlinnnenhuis.nl aan het juiste adres! In de online shop van het Linnenhuis vindt u een groot aanbod aan diverse tafellopers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse, materialen, afmetingen, dessins, kleuren, merken en meer! Dankzij de ruime keuze aan online verkrijgbare tafellopers van het Linnenhuis zal er zeker een tafelloper tussen zitten met de juiste afmeting, de perfecte kleur en een sfeervolle uitstraling die helemaal aansluit bij uw wensen.

 

Een tafelloper is een prachtig detail voor op bijvoorbeeld uw eettafel, maar ook op salontafel in de woonkamer zal een tafelloper zeker niet misstaan. U kunt er voor kiezen om een tafel loper te nemen als detail op uw eet- of salontafel, maar tafel lopers kunnen ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur! 

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Breng meer sfeer in uw huis!

Wanneer u graag meer sfeer wilt creëren in uw huis kunt u dit gemakkelijk bereiken door middel van een tafelloper van het Linnenhuis. Gemakkelijk online besteld op hetlinnnenhuis.nl en daarbij komt dat u al een gratis verzending heeft bij een bestelling vanaf €49,95!

 

Een bepaalde kleur, of print en een bepaald materiaal hebben zeker invloed op de uitstraling van een tafel loper, en de sfeer die deze uitstraalt. Zo kan de uitstraling van een tafelloper casual zijn, maar ook chique en luxe! Daarnaast kunt u bij het Linnenhuis ook tafellopers online kopen met een romantische of een landelijke uitstraling.

 

Wilt u bijvoorbeeld een tafelloper aanschaffen omdat u graag een mooi aangeklede eettafel wilt voor tijdens het dineren. Dan zal een tafelloper met een luxe of romantische uitstraling perfect voldoen aan uw wensen.

Daarnaast kan een tafelloper ook erg knus en gezellig staan wanneer u kiest voor een tafel loper met een landelijke sfeer en uitstraling, of een casual tafelloper in een warme kleur zoals beige of bruin.

 

Verschillende dessins en materialen tafellopers

Vaak heeft de keuze voor een bepaald dessin of een materiaal te maken met de sfeer die de tafelloper dient uit te stralen. Maar daarnaast kan de keuze voor een bepaald materiaal ook een functionele kant hebben. Zo zijn er tafel lopers van  het materiaal katoen en linnen maar ook een tafel loper van polyester is bij het Linnenhuis online te verkrijgen.

 

Tafellopers van linnen bestaan uit natuurlijke vezels en staan bekend om de hoge kwaliteit en zelfs na een aantal wasbeurten blijft een tafelloper van linnen er prachtig uit zien.

Naast linnen heeft u ook de keuze uit verschillende tafel lopers van het materiaal katoen. Dit is een veel gebruikt materiaal en ook bij u vast en zeker bekend mede dankzij het sterke eigenschap van dit materiaal.

Is een tafel loper van linnen of katoen nog niet precies het juiste materiaal wat u zoekt in een tafel loper? Denk dan eens na over een tafel loper van polyester. Deze tafellopers zijn qua prijs-kwaliteit verhouding erg goed en deze goedkope tafellopers zullen daarom zeker bij u in de smaak vallen! Dit materiaal is erg glad en dun en voelt tevens heerlijk zacht aan. Wanneer u uw polyester tafel loper heeft gewassen kunt u deze binnen de kortste keren weer op uw tafel presenteren aangezien het materiaal erg snel droogt.

 

In de online webshop van het Linnenhuis heeft u ook de keuze uit tafel lopers waarbij het materiaal bestaat uit zowel katoen als polyester. Zo heeft u de voordelen van beide materialen!

 

Zit de juiste afmeting er niet tussen?

Op hetlinnenhuis.nl vindt u al een ruime keuze aan verschillende afmeting tafellopers, maar wanneer de perfecte afmeting voor uw tafel er niet bij zit kunt u er ook voor kiezen op een tafelloper op maat te laten maken door het Linnenhuis! Hiervoor zijn 3 verschillende tafel lopers beschikbaar in diverse kleuren: Flaxy-S Tafelloper Pichler, Grenada jaquard tafelloper Pichler en Quadro tafellopers Pichler.

 

Wanneer u graag een tafel loper of meerdere tafel lopers op maat wil laten maken kunt u contact met ons opnemen door middel van mail of telefonisch contact. Wilt u ons telefonisch bereiken? Dat kan op 0481-422809. Wilt u ons liever benaderen via de mail, dan kunt u een mail sturen naar info@hetlinnenhuis.nl.