Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Luxe dekbedovertrekken

Luxe dekbedovertrekken voor extra sfeer

 

U houdt van een mooie luxe dekbedovertrekken en wilt u graag eenpersoons dekbedovertrek of tweepersoons dekbedovertrekken kopen? Zoekt u daarnaast naar een luxe dekbedovertrek met een prachtige uitstraling? Dan bent u van harte welkom bij hetlinnenhuis.nl

Filteren  
Materiaal Groep  
Merk  
Prijs  
Kleurgroep  
Dessin  
Afmeting / Maat  
Materiaal  
Sfeer  

Producten 1-15 van 310

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 310

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe dekbedovertrekken online bestellen

 

U wilt uw slaapkamer met luxe verrijken en uzelf ook deze luxe gunnen.  Er is bij ons  zoveel keus in luxe dekbedovertrekken,  hoeslakens en aanvullingen op een door u zelf gekozen dekbedovertrek. In een prachtige kwaliteit.

 

Een landelijk dekbedovertrek met een luxe inslag? Jazeker, die bestaan. Waan uzelf als kasteelvrouwe in andere tijden, met de luxe van nu.  Het materiaal linnen geeft u bijvoorbeeld dit gevoel. Luxe linnen dekbedovertrekken hebben zo’n prachtige uitstraling.
Slapen onder een linnen dekbedovertrek geeft een fris, schoon en comfortabel gevoel.
Het assortiment luxe dekbedovertrekken bij hetlinnenhuis.nl  omvat veel linnen dekbedovertrekken.
Dit natuur product is gemaakt van vlasvezel.


Van vlasvezel tot linnen dekbedovertrek. Dit  is een mooi, maar bewerkelijk proces. Een linnen dekbedovertrek geeft een aangenaam, lekker zacht en een weergaloos comfort. Maak kennis met dit comfort. Linnen dekbedovertrekken zijn bij ons verkrijgbaar in de volgende merken:

 

-        Libeco

-        Dommelin

 

Het assortiment luxe dekbedovertrekken

 

Wanneer u niet van linnen houd, bent u bij ons niet klaar met winkelen, als u op zoek bent naar een luxe dekbedovertrek. Ook slapen onder een satijnen dekbedovertrek kan u een zeer aangenaam gevoel geven. Dit materiaal heeft een subtiele glans en krijgt een prachtige uitstraling door de toegepaste dessins.  De gebruikte kleuren lijken dieper van  kleur en afbeeldingen komen prachtig tot hun recht bij dit materiaal. Katoen/satijn op uw huid geeft ook een  heerlijk, koninklijk gevoel. Een streling voor uw huid.
Te koop bij hetlinnenhuis.nl  in de volgende  merken:

 

-        Kardol & Verstraten

-        Dommelin

-        Auping

-        Essenza

-        Marc O’polo

-        Town and Country

 

U bent nu niet meer  aangewezen op dagenlang winkelen. In onze webwinkel kunt u snel uw keuze bepalen. Snel en makkelijk. Weet u al welke sfeer u wilt? Ook in sfeer kunt u bij hetlinnenhuis.nl een luxe dekbedovertrek kiezen of om in meervoud te spreken: luxe dekbedovertrekken. Laat u verrassen door ons assortiment, maar ook  door onze diverse maten en verschillende stofsoorten.  In vele kleuren.

 

Met onze jarenlange ervaring in luxe linnengoed zijn wij u zo graag van dienst. Om de trends te volgen en om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen, wisselt onze collectie minimaal twee maal per jaar.  Onze vakkennis is groot met onze jarenlange ervaring.


Een dekbedovertrek is ook een leuk product. De dessins die tegenwoordig door alle moderne technieken gemaakt kunnen worden, geven iedere slaapkamer net die toegevoegde waarde, welke u als voor ogen heeft.  U zult verrast zijn door ons luxe beddengoed.

 

U navigeert makkelijk door onze  prachtige  luxe dekbedovertrekken. Kom naar hetlinnenhuis.nl !

 

Hebben wij u overtuigd? Graag tot ziens in onze webwinkel…