Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Katoenen dekbed

Wilt u heerlijk slapen onder een comfortabel dekbed? Dan bent u bij Hetlinnenhuis op het juiste adres!

Een goed katoenen dekbed is belangrijk als je iedere ochtend uitgerust wakker wilt worden. Een goede nachtrust is belangrijk om de dag goed te beginnen en een goed katoenen dekbed kan hierbij een belangrijke rol spelen. Bij hetlinnenhuis.nl hebben we een ruim assortiment. Dit assortiment is met de grootste zorg, zorgvuldig voor u uitgezocht. U mag er vanuit gaan dat onze katoenen dekbedden beschikken over een hoge kwaliteit en die zullen zeer zeker bijdragen aan een goede nachtrust!

Bij besteding van € 49,96 of meer zijn de verzendkosten gratis.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij het linnenhuis.nl kunt u kiezen uit de volgende katoenen dekbedden:

-       Cinderella Printempo zomerdekbed

-       Deltex cottonsoft enkel zomerdekbed

 

Het katoenen dekbed van Cinderella Printempo is een licht katoenen dekbed voor de warme zomernachten. Als de tempraturen beginnen te stijgen is er niets comfortabele dan slapen onder een koel katoenen dekbed. Comfort biedt dit dekbed zeker door de ademende eigenschappen van katoen. Dit dekbed is 100% puur natuur en heeft een uitstekende vochtregulatie, is dus licht in gewicht en ademend. De productvoordelen van dit katoenen dekbed zijn:

 

-       Original Natural Cotton

-       Licht in gewicht

-       Uitstekende vochtregulatie

-       Puur natuur

-       Ademend

 

Het deltex cottonsoft dekbed is gemaakt van 100% katoen en is, net als het cinderella printempo zomderdekbed, leverbaar in de volgende maten:

 

-       140x200

-       140x220

-       200x200

-       240x200

-       240x220

 

Het materiaal katoen staat bekend om zijn duurzaamheid. Het materiaal is zeer sterk, neemt vocht op en heeft een ademende werking. Een katoenen dekbed is hierdoor altijd een zeer geschikte keuze!

 

Een goede nachtrust heeft u nodig om de dag goed en scherp door te komen. Door te kiezen voor een hoog kwaliteit katoenen dekbed bent u verzekerd van een goede nachtrust. Wij bij hetlinnenhuis.nl bieden naast onverslaanbare lage prijzen ook maatwerk en persoonlijk advies. Wilt u een katoenen dekbed kopen? Bel of mail ons gerust als u vragen of opmerkingen heeft. Wellicht kunnen wij u helpen bij het geven van persoonlijk advies. Kijk snel op hetlinnenhuis.nl bij de katoenen dekbedden en wellicht is dit wat u zoekt!