Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

10 % Vaste Klantenkorting - LAAT DIT NIET LIGGEN!

Bij iedere aankoop van meer dan 100 euro wordt altijd IN UW VOORDEEL een webshopkorting van 10 procent verrekend

Deze korting wordt berekend op de geafficheerde artikelprijs.

Met deze vaste klantenkorting wil hetlinnenhuis.nl een eerlijke en doorzichtige prijszetting aanhouden:

1. Hoe groter het aankoopbedrag, hoe groter het kortingsbedrag. Daarom kan het ook interessant zijn om aankopen door verschillende mensen (familie, vrienden of buren) of aankopen die men anders op verschillende tijdstippen zou doen, samen te voegen.

2. Is deze artikelprijs reeds het resultaat van een korting, dan komt de 10 procent webshopkorting daarbovenop.

3. Niet alle artikelen die hetlinnenhuis.nl te koop aanbiedt zijn op voorraad. Sommige worden immers op maat voor u geconfectioneerd.  Hetlinnenhuis.nl vindt een ruim, kwalitatief hoogstaand en origineel aanbod belangrijker dan levering “gisteren”. De 10 procent Klantenkorting kan men dan ook deels zien als compensatie voor de niet onmiddellijke levering van sommige artikelen.

4. Hetlinnenhuis.nl wil in de eerste plaats haar klanten belonen.  Daarom werd bewust gekozen voor de vaste klantenkorting doorheen het jaar en niet voor het gratis retourneren van de bestelling.  U zult ongetwijfeld begrijpen dat beide samen financieel moeilijk ligt.  Wij bieden daarom onze excuses aan voor het feit dat gratis retourneren niet kan... maar we hopen dat u onze keuze begrijpt en ondersteunt.