Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Cawo

Cawö Linnengoed

Cawo Linnengoed

Met gevoel voor design en kwaliteit produceert het Duitse  merk Cawö  al meer dan 60 jaar baddoeken, badjassen en badmatten van de hoogste kwaliteit. Het badlinnen wordt gemaakt uit 100% hoogwaardige katoen en met liefde voor het detail geproduceerd. Met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd. De producten van Cawö hebben door al deze kenmerken een zeer lange levensduur.

Filteren  
Categorie  
Materiaal Groep  
Prijs  
Kleurgroep  
Dessin  
Afmeting / Maat  
Materiaal  
Sfeer  

Producten 1-15 van 127

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 127

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cawö collectie

De collectie van Cawö is klassiek, puur maar ook trendy. Een collectie met ruimte voor het individu.
Bont geweven en effen baddoeken, harmonisch op elkaar afgestemde dessins en kleuren, maar allen  prachtig te combineren met elkaar. De badmatten van Cawö  zijn gemaakt van 100% natuurproducten. Leverbaar in effen kleuren of bont gestreept. Ook de badmatten zijn weer te combineren met  de baddoeken en/of badjassen.

De badjassen collectie is uniek te noemen. In dames of herenmodellen.
De collectie badjassen laat zien dat er naar de wens van de consument is geluisterd. Er zijn badjassen te koop met sjaalkraag of met capuchon.  Ook badjassen met rits worden in een ruim assortiment aangeboden. Ook voor grotere maten biedt de collectie een ruime keus. En vergeet niet: altijd 10 pct korting bij bestelling - eender welk artikel - van meer dan €100.