Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

DDDDD Keukentextiel

DDDDD textiel

Bent u opzoek naar DDDDD keukentextiel? Dan heeft u de juiste webwinkel gevonden! Wij hebben een ruime collectie van DDDDD keukentextiel in onze webwinkel. 

Waarom kiezen voor DDDDD? We leven wel in een vaatwassertijdperk, maar theedoeken mogen toch in geen enkele keuken ontbreken. Een hele belangrijke eigenschap waar een theedoek aan moet voldoen, is dat hij perfect vocht kan opnemen. Bij DDDDD bent u aan het juiste adres. De 5 D's staan voor: De Doek Die Direct Droogt. Deze kwalitatieve DDDDD collectie is jarenlang de topper onder de theedoeken. DDDDD heeft voor ieder smaak een leuk dessin.

Producten 1-15 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DDDDD Keukentextiel koop je bij het Linnenhuis

De 5 D’s van DDDDD staan voor: De Doek Die Direct Droogt. Deze kwalitatieve DDDDD collectie is al jaren de topper onder het keukentextiel. Als 60 jaar staat DDDDD bekend als ‘de meest vlijtige theedoek’. Het DDDDD keukengoed is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en dit materiaal is voor keukengoed zeer geschikt. Katoen is een natuurlijke vezel en ook de meest gebruikte vezel. Katoen heeft een goed vocht absorberend vermogen en is sterk en slijtvast. Idealen eigenschappen voor keukentextiel.

 

Het DDDDD keukentextiel omvat verschillend keukengoed zoals:

-       Keukenschorten;

-       Ovenhandschoenen;

-       Pannenlappen;

-       Tafellopers;

-       Servetten;

-       Theedoeken;

-       Keukenhanddoek;

 

Deze items zijn goed te combineren waardoor u een bijpassende keuken set heeft. Door de producten van DDDDD kunt u in uw keuken een huiselijke sfeer creëren. Ook heeft DDDDD voor iedere smaak een passend dessin:

-       Afbeelding;

-       Blok;

-       Dieren;

-       Effen;

-       Letters;

-       Ruit.

 

DDDDD keukentextiel heeft bijvoorbeeld dessins met sterren, theepotten, streepjes, honden, olifanten en nog veel meer. Ook kunt u kiezen voor DDDDD keukentextiel met een tekst zoals ‘Italian food black’, ‘glazen’, ‘Tomato Soup’ en bijvoorbeeld de tekst van het Wilhelmus.

Naast de keuze uit sfeer en dessin kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren. DDDDD heeft verschillende kleuren in het assortiment opgenomen. Voor iedere persoonlijke stijl is er een passend DDDDD keukendoek te vinden in onze webwinkel!

 

DDDDD keukentextiel staat bekend om zijn Hollandse signatuur.  Inspiratie is door  de makers van DDDDD opgedaan in de Nederlandse keuken maar ook van in die van de Italianen. De lijn ‘Italian food delicious’ bestaat uit DDDDD keukentextiel met een luxe uitstraling.

 

Als u op zoek bent naar mooi keukentextiel? Dan heeft u de juiste webwinkel gevonden. U vindt bij hetlinnenhuis.nl DDDDD keukentextiel in het assortiment. DDDDD keukentextiel koopt u bij het linnenhuis.nl eenvoudig en snel. Neem een kijkje in ons assortiment en gun uzelf het plezier van het DDDDD keukentextiel.