Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Marjolein Bastin

Marjolein Bastin

Marjolein Bastin Beddengoed

Het bedtextiel dat Bedding­house in samenwerking met Marjolein Bastin ontwerpt, wordt gekarakteri­seerd door haar prachtige en pure natuurtekeningen. De dessins kenmerken zich met name door illustraties van vogels en bloemen, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen.Marjolein Bastin, staat vooral bekend om haar prachtige pure tekeningen, waarmee zij zowel nationale als internationale aandacht krijgt.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marjolein Bastin bij hetlinnenhuis.nl

Het bedtextiel van Marjolein Bastin is op hetlinnenhuis.nl verkrijgbaar. Het bedtextiel dat Bedding­house in samenwerking met Marjolein Bastin ontwerpt, wordt gekarakteri­seerd door haar prachtige en pure natuurtekeningen. De dessins kenmerken zich met name door illustraties van vogels en bloemen, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen. Marjolein Bastin, staat vooral bekend om haar prachtige pure tekeningen, waarmee zij zowel nationale als internationale aandacht krijgt. 

Marjolein Bastin bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment van Marjolein Bastin? Bestel dan eenvoudig en snel op hetlinnenhuis.nl. Als u het product heeft besteld, zal deze zo snel mogelijk na betaling bezorgd worden. Zorg ervoor dat het orderbedrag boven de € 49,96 is, in dat geval zijn de verzendkosten voor onze eigen rekening en zijn die voor u kosteloos. Wacht niet en bestel snel een van de producten van Marjolein Bastin!