Menu
Town & Country beddengoed

Town & Country beddengoed

Bedlinnen van Town and Country

Town en Country beddengoed

Voor het bedlinnen van Town and Country wordt alleen zeer fijn katoen gebruikt. De meeste producten zijn gemaakt van fijne garens, waardoor de dekbedsets heerlijk aanvoelen en lang mee gaan. Het bedlinnen van Town and Country is gemaakt van percal katoen. Daarnaast is er voor sommige sets gekozen voor de yarn dyed kwaliteit. Door de garen geverfde techniek blijven de stoffen zeer lang hun kleur en uitstraling behouden.

1 - 15 van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 15 van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

De dekbedovertrekken van Town & Country 

hebben een dubbele instopstrook en zijn 260 cm lang. De percal town & country hoeslakens  hebben een perfecte pasvorm, zijn voorzien van rondom elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Voor de Town & country kussenslopen geldt een afmeting van 60x70 cm. De dessins van Town & Country zijn onderling goed te combineren met losse kussenslopen, lakensets, nekrollen, plaids en hoeslakens. Mede door de complete presentatie komt het bedlinnen van Town and Country uitermate goed tot zijn recht.

 

AlleTown and Country producten worden geproduceerd binnen Europa,  onder verantwoorde en goede omstandigheden, in een milieuvriendelijke omgeving en krijgt de juiste kwaliteitscontrole