Menu

AaBe Novum deken zuiver scheerwol

Selecteer gewenste productoptie(s):

* Vereiste velden

€ 191,00
Betaalmethoden

AaBe Novum deken zuiver scheerwol uit de AaBe collectie!

AaBe staat bekend om zijn 100% zuivere scheerwollen dekens. AaBe heeft een mooie, jonge collectie dekens en plaids. Behaaglijk als de beddendeken van vroeger, voor het binnen- en buitenleven van nu.

Een mooi effen deken van goede kwaliteit 

In de volgende kleuren leverbaar:
- blauw
- camel 

Materiaal:
100% zuiver scheerwol: dit is een direct verwerkte wol. Hierdoor hebben de vezels een natuurlijke glans. Zuiver  scheerwol is comfortabel. Enerzijds houdt het de lichaamstemperatuur vast en anderszijds is het vocht doorlatend. Ook is zuiver scheerwol milieuvriendelijk. Het is biologisch afbreekbaar en het is een grondstof dat in de natuur weer aangroeit. Ook is deze wol veilig. het is valmvertragend, antistatisch en droogt niet uit. 
Gewicht: 500 gram 

In de volgende maten leverbaar:
- 160x240
- 220x240 
- 240x260 

Wastips:
Gewone chemische reiniging , handwas

Wie 40+ is moet het merk herinneren van vroeger toen er nog geen dekbed was. De deken die vroeger op bed lag was vrijwel zeker van het merk AaBe, de oudste textielfabriek van Tilburg. Dit type bedbedekking is de laatste decennia's wat aan populariteit verloren maar is weer op de weg terug. De wollen dekens zijn milieuvriendelijk en uitermate veiling in gebruik en verschaft vobendien het hoogste confort. De holle structuur zorgt voor een goede isolatie en luchtdoorlating. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen.
Kleur Beige, Blauw, Bruin
Afmeting / Maat 160x240, 220x240, 240x260
Kleurgroep Beige/Bruin, Blauw
Materiaal Wol
Sfeer Casual
Dessin Effen
onze-merken Aabe
Wastips Gewone chemische reiniging , handwas
Levertijd 3 werkdagen
Prijs € 191,00

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Recente producten

Bekijk ze allemaal