Menu

DDDDD theedoeken

DDDDD Theedoeken

Bent u opzoek naar een DDDDD theedoek? Dan heeft u de juiste webwinkel gevonden. Op hetlinnenhuis.nl vindt u een ruim assortiment aan DDDDD theedoeken.

1 - 15 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 - 15 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

DDDDD staat voor: ‘De Doek Die Direct Droogt’. En wie wilt dat nu niet? De prachtige theedoeken zijn fijn in gebruik en kunnen een toevoeging zijn aan uw keukeninterieur! De theedoeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Katoen is een natuurlijke vezel en ook de meest gebruikte vezel. Katoen heeft een goed vocht absorberend vermogen en is sterk en slijtvast. Ideale eigenschappen voor een theedoek!

 

Een gezellige keuken wordt nog gezelliger met mooie theedoeken. Bij hetlinnenhuis.nl kunt u een selectie maken op sfeer. Gaat u voor een casual, jonge of een landelijke stijl? Een theedoek van DDDDD past altijd wel bij uw interieur stijl! U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om uw theedoek af te stemmen op een DDDDD keukendoek. Ook kunt u een passende kleur kiezen. U heeft keuze uit de volgende kleuren:

-       Beige

-       Blauw

-       Bruin

-       Grijs

-       Naturel

-       Oranje

-       Rood

-       Wit

-       Zwart

 

De DDDDD theedoeken zijn populair in Nederland en dat komt door de vertrouwde verschijning. De theedoeken van DDDDD hebben prachtige motieven en leuke thema’s. Ze maken gebruik van Hollandse dessins en dit roept herkenning en vertrouwen op. Een DDDDD theedoek maakt uw keukeninterieur helemaal af.

 

In onze webwinkel hebben we een maat DDDDD theedoeken in ons assortiment:

-       60x65

 

De najaarscollectie van 2014 is weer een geheel nieuwe lijn van DDDDD. In deze collectie hebben ze zich niet alleen laten inspireren door de Nederlandse keuken maar ook door de Italiaanse keuken. De lijn ‘Italian food delicious’ bestaat uit DDDDD theedoeken met een luxe uitstraling. Maar ook effen, geblokte, teksten, dieren en gestreepte theedoeken vind je in de najaarscollectie terug.

 

Ben jij enthousiast geworden over de theedoeken van DDDDD? De Doek Die Direct Droogt is bij ons in de webwinkel te koop. Al voor € 27.90 heeft u 6 stuks DDDDD theedoeken. Neem snel een kijkje op hetlinnenhuis.nl en bestellen online uw DDDDD theedoek!