Menu

Cawo badjassen

Mooie Cawö Badjassen

Cawo Badjassen

Bent u op zoek naar een Cawö badjas? Dan bent u bij hetlinnenhuis.nl aan het juiste adres! Hetlinnenhuis.nl is dé webwinkel voor badjassen!

1 - 15 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 15 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Cawo badjassen voor u!

Cawo badjassen zijn gemaakt van een premium badstof, fleece of velours en hebben de hoogste kwaliteit. De Cawo badjassen zijn gemaakt in Duitsland en de badstof is zacht en voelt lekker aan op de huid. Je kunt dus de hele dag je badjas dragen zonder dat deze gaat irriteren. Het voordeel van deze badjassen is dat het wordt gecontroleerd door het Oko-Tex Standard 100 conform en is hiermee vrij van schadelijke stoffen. Ook zijn de Cawo badjassen in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kan bijna iedereen een keuze maken en kunnen wij iedereen tevreden houden. De verschillende modellen en soorten stof zijn voor elk doeleinde geschikt.

Als je een Cawo badjas vooral gebruikt na het douchen is een badstof met grotere lussen geschikt. Deze lussen kunnen veel meer water opnemen dan de normale badstof en is dus ideaal om jezelf mee af te drogen of als een dag in de spa doorbrengt. Er zijn verschillende weef- of breitechnieken waarmee badstof wordt gemaakt. Het is een textielvariant die erg luchtig is dankzij de lussen in het katoen. Het grote voordeel van badstof is dus dat het snel en gemakkelijk water opneemt.

Zorg wel dat wanneer je een badjas wilt gebruiken voor het afdrogen dat je hem eerst wast. Als een badjas namelijk nieuw is neemt hij vrij weinig water op. Dit verandert als hij gewassen is.

Cawo badjassen staan bekend om de uitstekende keuze van katoen.  Het katoen is met grote aandacht uitgekozen. Duitsland staat erg bekend om de hoge eisen voor kwaliteit van badstof en dat is zeker terug te zien in de Cawo badjassen.

Welke Cawo badjassen zijn geschikt voor u?

Heb je een voorkeur voor een effen of een gestreepte badjas? Dit is geen probleem. Cawo biedt veel mogelijkheden binnen kleuren en designs. Een ander handig voordeel van deze badjassen is dat je ze in verschillende lengtes kan kopen. Ben jij dus een persoon die altijd last heeft van te korte of te lange badjassen dan biedt Cawo uitkomst. Bekijk dus goed welke lengte jij denkt nodig te hebben. De lengte van damesbadjassen lopen van 115 cm tot 130 cm. De meeste mannenbadjassen van cawo zijn 125 cm lang. Ook biedt Cawo grotere maten aan. Zo kan elke vrouw of man een passende badjas bestellen. De verkrijgbare vrouwenmaten zijn maat 32 tot 50, en bij de mannen zijn dit de maten 46 tot 64