Menu

Dommelin

Dommelin

Dommelin Beddengoed

 

De collectie van het merk Dommelin is hoogwaardig en exclusief. De collectie laat een unieke ontwerpen zien en zijn tijdloos. Er is een lijn van dekbedovertrekken tot en met  kussenslopen die één geheel zijn en perfect bij elkaar passen. Het bedlinnen van het merk Dommelin bieden u als klant een antwoord op al uw vragen.  Als het gaat om een mooi dessin, het gebruiksgemak of uw speciale wensen over maatvoering, maar ook over afwerking. Dommelin heeft het antwoord. 

1 - 15 van 266

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 15 van 266

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Het atelier van Dommelin

In het eigen atelier van Dommelin worden producten voor u gemaakt, speciaal naar uw wensen.  Wat  te denken van dekbedovertrekken met extra lange lengtematen, zoals 260 cm lang. Soms zelfs tot 300 cm lang. Zo kunt u ook denken aan bedtextiel  voor ronde bedden of zelfs speciaal maatwerk voor boten of caravans. Doordat er steeds meer verschillende maten matrassen op de markt komen is de vraag groot naar het maatwerk van Dommelin. 

Creëer uw eigen dekbedovertrek

Via hetlinnenhuis.nl is het mogelijk om vw eigen ontwerp te maken van een  Dommelin dekbedovertrek. Van 4 verschillende materialen. Te weten:  katoen, percal, katoen/satijn of linnen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze zijn divers. 

Producten van Dommelin

De producten van Dommelin in grote getale aanwezig in het assortiment van hetlinnenhuis.nl
Denkt u aan:


Dekbedovertrekken
Lakens
Hoeslakens
Slopen
Moltons
Dekens
Spreien