Menu

Dommelin Lakens / lakensets

Dommelin Lakens / lakensets

Dommelin Lakens

De lakens van Dommelin combineren altijd met de dekbedovertrekken van Dommelin. De kleuren van de uni-collectie zijn uitgezocht zodat u altijd een passend uni-kleur laken kunt vinden bij een dessin Dommelin dekbedovertrek. Bij alle Dommelin lakens worden standaard 1 of 2 kussenslopen geleverd. Ook hierin kunt u variëren qua kleur of dessin.

1 - 15 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 15 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 
Dommelin is een textiel merk dat in 1975 in Brabant is opgericht. Ze zijn een groothandel in bedtextiel en weten dus precies wat iedereen belangrijk vindt bij bedtextiel. Er zijn veel mooie en tijdloze collecties van Dommelin. Als je dus een tijdloze laken set van Dommelin aanschaft weet je vrijwel zeker dat hij lang mee gaat. Dommelin houdt rekening met de mening van iedereen. Als een iemand een klacht heeft of iets op maat gemaakt wil hebben, probeert Dommelin dit zo goed mogelijk te doen. De Dommelin lakens hebben een mooi design, een goed gebruiksgemak en zorgen voor een goed slaapcomfort. Wil je een laken set met een luxe uitstraling? Dan ben je bij Dommelin aan het juiste adres. De Dommelin lakens zijn altijd te combineren met een dekbedovertrek. Zo krijg je een mooi geheel in je slaapkamer wat een luxe uitstraling geeft. Je kunt de designs en kleuren altijd combineren met de Dommelin dekbedovertrekken. Bij alle Dommelin lakenssets worden standaard 1 of 2 kussenslopen geleverd. Er zijn drie categorieën Dommelin lakens: • Finest • Deluxe • FLowers De Finest collectie is een nette en chique collectie. Ze hebben een nette en rustige uitstraling. De lichte kleuren zijn allemaal gecombineerd met wit. Ook zijn ze mooi afgewerkt met een kanten bovenkant of een borduursel wat er erg mooi en luxe uitziet. De stof waarvan de Dommelin lakens zijn gemaakt is percal. Yumeko’s percal bedlinnen geeft een koel maar zacht gevoel op de huid. Het bedlinnen percal is iets minder glad en glanzend waardoor het langer mooi blijft dan katoensatijn. Percal gaat langer mee door de weefmethode, iedere horizontale draad is namelijk over een verticale draad geweven. De Deluxe collectie zegt eigenlijk al genoeg. De Dommelin lakens hebben een luxe maar rustige uitstraling. De kleurtinten van de Deluxe collectie zijn grijs, oud licht roze en natuurlijk wit. De lakens hebben allemaal mooie geborduurde versieringen over de lakens heen. De lakens zijn gemaakt van satijn en percal. Percal is dus een bedlinnen dat iets langer mee gaat dan katoensatijn. Satijn is een weeftechniek die van elk materiaal geweven kan worden. Voor het maken van de stof satijn wordt er een satijnbinding gebruikt. Hierdoor kunnen het garen dicht op elkaar geweven worden en krijg je een soepele, gladde en glanzende stof. De Flower collectie zijn vrolijke zomerse Dommelin lakens. Bij de lakens zijn dus ook dekbedovertrekken te verkrijgen met dezelfde print. Doordat de lakens en dekbedovertrekken hetzelfde zijn krijg je een vrolijke maar toch een redelijk rustige uitstraling. De lakens van de flower collectie zijn gemaakt van percal en satijn.

Welke kleuren en stoffen Dommelin?

Naast de speciale collecties verkoopt Dommelin ook lakens in verschillende uni kleuren en stoffen. Zo kun je de stoffen katoen, percal, satijn, linnen en flanel in vele verschillende kleuren krijgen. Ook zijn er veel verschillende maten verkrijgbaar: • 140x200/220 cm • 160x200/220 cm • 200x200/220 cm • 240x200/220 cm • 260x200/220 cm • 280x200/220 cm