Gratis verzending bij aankopen vanaf €50 en altijd 10 procent korting bij aankopen vanaf €100

 

Marjolein Bastin Dekbedovertrekken

Marjolein Bastin Dekbedovertrekken

Marjolein Bastin Dekbedovertrek

Bent u opzoek naar een Marjolein Bastin dekbedovertrek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van hetlinnenhuis.nl hebben een ruim aanbod aan Marjolein Bastin dekbedovertrekken. Het bedtextiel van Marjolein Bastin ontwerpt, wordt gekarakteri­seerd door haar prachtige en pure natuurtekeningen. De dessins kenmerken zich met name door illustraties van vogels en bloemen, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen. Marjolein Bastin, staat vooral bekend om haar prachtige pure tekeningen, waarmee zij zowel nationale als internationale aandacht krijgt.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marjolein Bastin dekbedovertrekken bij hetlinnenhuis.nl

Het bed textiel van Marjolein Bastin wordt ontworpen in samenwerking met Beddinghouse. Inspiratie wordt gehaald uit de natuur en dit zie je duidelijk terug in de prachtige Marjolein Bastin dekbedovertrekken. Juist de kleine details uit de natuur worden door Marjolein Bastin geïntegreerd in de prachtige ontwerpen en hierdoor worden de ontwerpen gekarakteriseerd door prachtige en pure natuurtekeningen. De dessins kenmerken zich met name door illustraties van vogels en bloemen, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen. Door de prachtige pure tekeningen krijgt Marjolein Bastin zowel nationale als internationale aandacht.

 

De dessins kenmerken zich vooral door illustraties uit de natuur en dit uit zich o.a. door het gebruik van de volgende natuurelementen:

 

-       Vogels

-       Bloemen

-       Veren

-       Vlinders

 

De dekbedovertrekken Marjolein Bastin worden gemaakt van een mooi kwaliteit katoen. Door het gebruik van katoen geeft een Marjolein Bastin dekbedovertrek een heerlijk comfortabel gevoel waar u zeker van zult genieten. De combinatie van een goede uitstraling en het hoge comfort zorgt ervoor dat een dekbedovertrek Marjolein Bastin zeker een meerwaarde heeft voor uw slaapkamer!

 

De dekbedovertrekken stralen rust uit door de combinatie van subtiele kleuren. In onze webwinkel zijn de volgende kleurengroepen voor een Marjolein Bastin dekbedovertrek te vinden:

 

-       Beige/bruin

-       Blauw

-       Geel

-       Oranje/rood

-       Roze/paars

-       Wit/naturel

 

Marjolein Bastin dekbedovertrek bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment dekbedovertrekken van Marjolein Bastin? Bestel dan eenvoudig en snel op hetlinnenhuis.nl. U hebt een Marjolein Bastin dekbedovertrek al vanaf €29,95! Wilt u genieten van het comfort van een Marjolein Bastin dekbedovertrek? Laat u dan op hetlinnenhuis.nl inspireren door het ruime aanbod. Een dekbedovertrek Marjolein Bastin biedt niet alleen comfort maar creëert in uw slaapkamer ook een prachtige sfeer. De dekbedovertrekken stralen rust uit door de subtiele ontwerpen en door een goede kleurbalans. Als u een goede nachtrust wilt ervaren kies dan voor een dekbedovertrek Marjolein Bastin. Als u het product heeft besteld, zal deze zo snel mogelijk na betaling bezorgd worden. Zorg ervoor dat het orderbedrag boven de € 49,96 is, in dat geval zijn de verzendkosten voor onze eigen rekening en zijn die voor u kosteloos. Wacht niet en bestel snel een van de producten van Marjolein Bastin!